Nuni er et dansk smykkefirma, som designer unikke, farverige og legende smykker. Smykkerne bliver designet i Nunis sprudlende lokaler i Roskilde, hvor der er plads til store armbevægelser og uendelige kreative ideer. Alle smykkerne fremstilles i kombination af forgyldt sterlingsølv og farverige perler og halvædelsten.

Nuni startede i 2017 med at finde sit dna og finpudse brandet, hvorefter de i 2019 blev lanceret. Nunis fundament består af et stærkt samarbejde mellem ægteparret Maria Fodeh og Kenny Christensen, som altid har haft kreativitet og en rigtig stærk drivkraft tilfælles samt mere end 25 års erfaring fra branchen.  

 Nunis mission har fra start været at bringe farver ind i smykkeverdenen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Nuni har ville modernisere forbrugernes syn på, hvilke udtryk sølv- og guldsmykker kan have ved bl.a. at blande japanske perler, halvædelsten og farvede ferskvandsperler ind, for at give det et mere friskt og legende udtryk.

 Designprocessen sker ud fra et princip om at skabe unikke og legende smykker, som hellere er maksimalistiske end minimalistiske, hvilket de har rig mulighed for med deres skattekiste af alt fra nye til 25 år gamle perler, fraklip som kan omsmeltes, gamle designs kombineret med nye og meget mere.

 Nunis vision er at sælge sine unikke smykker til kvinder i hele verden, men med stærke rødder i Marias og Kennys trendskabende designproces i hjertet af Roskilde.

Dansk Design - Håndlavet - Sterling Sølv

Om Nuni Copenhagen - Smykker - Dansk Design