Free shipping for purchases over 100,- € in the EU
Free shipping for purchases over 100,- € in the EU
Indkøbskurv 0

Privatlivspolitik

Det understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på nunicopenhagen.com, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos nunicopenhagen.com.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket med kreditkort skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til Shopify Payment. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse. Transaktionen håndteres via Shopify Payment, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.

Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Nuni Copenhagen har registreret om dig. På baggrund af evt. indsigelser kan der foretages sletning i det omfang det ønskes.